miércoles, 23 de marzo de 2011

Os recumano aquet llibre perque me le llegit es diu:
El faraó Totun-nas.


                                         
 Es d'aventures i fa una mica de riure es molt divertit a mi mancantat llegiro i estaba molt bé.                                              
El faraó Totun-nas

El divendres per la tarda a la nostre classe vindra el escriptor del llibre El faraó Totun-nas. 
           
     



El llibre era molt divertit ens el vam llegir a la classe tots gunt hi havian 18 capitols a mi em va agradar molt.Mho baich pasar molt be lleginlo en veu alta amb tots els meus companyis.


                                                                 









lunes, 14 de marzo de 2011

Carnabal


El divendres vam venir disfressats de pirates i després de fer la rua vem anar al cole i vem fer un joc super xulo era de pirates.Havíem de buscar un tresor que ens havien posat els nens i nenes de 3é.Nosaltres s'el vem fer als nens i nenes de 3é.Ens va costar molt trobar el tresor i a ells tambe al final com no vam conseguiro pues ens van donar una pista i nosaltres a ells i van aconseguir trobaro i nosaltres tambe.En el joc era molt xulo perque ens posaben probes.

jueves, 3 de marzo de 2011

Les mascotes

Jo tinc 3 hamster la mare,el pare i la filla.La mare va tenir 6 fills yo em vaig quedar una noia.Quant van neixer eren molt petits i no tenien cabell.asobre dels ulls tenien una carn molt fineta per protegir els ulls i que no lis entri menja i unes altres coses.
Ami mel va portar el Pare Noel al 2.009 i mels van deixar a la ducha.El pare es diu Jackie,la mare Nuka i la filla Antonella.
Els estimo molt.Tambe tinc un ocell l'ocell es diu Albert es un noi tambe vam tenir una ocelleta que es deia Mònica com yo i Albert com el meu germa.